Terme'de camiler ibadete hazır

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 29 Mayıs’ta ibadete açılacak camilerdeki dezenfekte ve çevre düzenleme hazırlıklarının tamamlandığını söyledi

Terme Belediyesi, 29 Mayıs’ta ibadete açılacak camilerin içlerinde ve avlularında düzenleme, temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamlayarak, camileri aylar sonra kılınacak ilk Cuma Namazı için hazırladı.

TEDBİRİ BIRAKMAYACAĞIZ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe genelinde çalışmaların tamamlandığını belirterek, “29 Mayıs tarihinde camilerimiz yeniden cuma namazı ile öğle ve ikindi namazlarının cemaat ile kılınacağı döneme girecek. Bu sürece hazırlık çalışmalarına hızla başlayarak tamamladık. Camilerimizin içinde genel temizlik, hijyen ve dezenfekte çalışması ile detaylı temizliği yapıldı. Avlularda ise büyüyen yabani bitkiler kesildi, namaz dışarıda kılınacağı için tertemiz bir ortam hazırlandı ve sosyal mesafe çizgileri çizildi. Salgın süresince iyi bir sınav veren ülkemiz, insanlarımızın bir süre daha sabretmesi ve gösterecekleri özveri ile güneşli günlere ulaşacaktır. En başından beri ciddiyetle çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hemşehrilemi de kendi ve sevdiklerinin sağlıkları için açıklanan tedbirlere harfiyen uymaya davet ediyorum.” dedi.

GÜNCEL Haberleri

SAMSUN CUMHURİYET MEYDANI TABUTLARLA DOLDU
Ata’ya saygı koşusu cumhuriyet sevdalılarını buluşturacak
Canik'te Yeni ve Modern Parklarla Çehreye Değer
“Doğalgaz, Kentsel Dönüşüme Engel Değil”
Can Sofrası'na Yüksek İlgi