Türkiye'nin Kuzeydoğusu'na sarı uyarı

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun Kuzey doğusunda akşam saatlerine kadar kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor. Yağışlarla birlikte ani sel ve su baskınları olabileceği tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri Trabzon, Rize ve Artvin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun Kuzey doğusunda, Erzincan'ın doğusu, Ağrı'nın kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 


VATANDAŞLARA DİKKATLİ OLUN ÇAĞRISI

Yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceğini belirterek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunmaları konusunda uyardı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu