Usta ve Öztürk'ten samsunvehaber'e ziyaret

samsunvehaber'i ziyaret eden Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ve Basın Müdürü Musa Öztürk, samsunvehaber'e yayın hayatında başarılar diledi

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ve Basın Müdürü Musa Öztürk, samsunvehaber'i ziyaret etti. samsunvehaber İcra Kurulu Başkanı Adnan Arslan ve Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz tarafından ağırlanan Usta ve Öztürk, samsunvehaber'i yakından takip ettiklerini söyledi. 

DOĞRU VE TARAFSIZ 

samsunvehaber'in doğru ve tarafsız yayın yaptığını kaydeden Usta, "samsunvehaber'i, doğru ve tarafsız yayın anlayışından dolayı tebrik ediyorum. Kısa bir süre önce yayın hayatına başlamasına rağmen adından söz ettiren samsunvehaber'in uzun yıllar Samsun'un sesi olacağına ve bizleri kaliteli haberlerle buluşturacağına inanıyorum" dedi.

TEŞEKKÜRLER

samsunvehaber İcra Kurulu Başkanı Adnan Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan güzel dilekleri için Usta ve Öztürk'e teşekkür etti.
 

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”