Vali Kaymak’a 'insan hakları' plaketi

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Samsun Valisi Osman Kaymak’a engelsiz bir valilik oluşturduğu ve engelliler adına yaptığı çalışmalar adına plaket verdi

Samsun İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette kurul üyelerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymak, “İnsan hakları demokrasinin ayrılmaz bir parçasıdır ve tüm insanlığın ortak bir payda altında toplanabildiği en önemli değerlerden birisidir. İnsan hak ve özgürlüklerinin herkes için hayata geçirildiği bir dünyaya ulaşılmasını temenni ederim" dedi.

Ziyarette İl İnsan Hakları Kurulu üyesi olan Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, engelliler için yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle Vali Kaymak’a plaket takdim etti.

Dernek üyeleri ve tüm engelliler adına bu takdimi yaptığını söyleyen Hakyemezoğlu, Vali Kaymak’ın göreve başladığı günden itibaren başta yaptığı engelli rampası ve asansörü ile engelsiz bir valilik oluşturduğunu, bu yönüyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olduğunu belirtti. Kaymak’ın engelliler adına yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyleyen Hakyemezoğlu, engelsiz bir Samsun oluşturulması temennisinde bulundu.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”