Vicdansız anne 40 günlük bebeğini kapı önüne bırakıp kaçtı

Adana'da Ayşe E., 40 günlük kızı Masal'ı kundaklayıp, birlikte yaşadığı Celal Y.'nin erkek kardeşinin kapısının önüne bırakarak, kaçtı

Adana'nın Seyhan İlçesi'ne bağlı Dağlıoğlu Mahallesinde bir masaj salonunda çalışan Ayşe E., 40 günlük kızı Masal'ı kundaklayıp, birlikte yaşadığı Celal Y.'nin erkek kardeşinin kapısının önüne bırakarak, kaçtı. 

BABAYA DERS VERMEK İSTEMİŞ

Polisin, kundağa bıraktığı nottaki telefon numarasından ulaştığı Ayşe E., emniyette ifade verdi. Celal Y.'nin, birlikteliklerinden olan kızı Masal ve kendisi ile ilgilenmediğini öne süren Ayşe E., ders vermek için bebeği kapı önüne bıraktığını söyledi. 

POLİS TEPKİ GÖSTERDİ

Polis ise, "Sen nasıl annesin 40 günlük bebek buraya bırakılır mı kocan ile sorunların böyle çözülür mü. Bu vicdansızlık, nasıl böyle bir vicdansızlık yaparsın" diye tepki gösterdi. Daha sonra bebek polis tarafından alınarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Şehir Hastanesine götürüldü.

GÜNCEL Haberleri

Başkan İhsan Kurnaz’dan Kurban Bayramı Mesajı
Atakum Kurban Bayramı’na hazır
Atakum Belediyesi, Çobanlı Halkı İskelesi’nde  19 Mayıs coşkusunu yeniden yaşattı
BAŞKAN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Fethiye'de restoranda tavan çöktü: 1'i çocuk 5 turist yaralı