EPDK’dan 17 şirkete lisans

EPDK, elektrik,petrol ve LPG piyasalarında 17 şirkete lisans verirken,1 şirketin lisans süresini uzattı ve 2 şirketin lisansını sonlandırdı. Elektrik piyasasında 8 tedarik,6 üretim lisansı dağıtılırken, şarj ağı işletmeciliği için yeni bir lisans verildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 17 şirkete lisans verdi, 1 şirketin lisans süresini uzattı, 2 şirketin ise lisansını sonlandırdı.

EPDK’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, elektrik piyasasında 8 şirkete tedarik lisansı, 6 şirkete üretim lisansı, 1 şirkete ise OSB dağıtım lisansı verildi. Aynı piyasada 2 şirketin ise üretim lisansı sona erdirildi.

Ayrıca, 1 şirkete şarj ağı işletmeci lisansı verildi.

Petrol piyasasında 1 şirkete ihrakiye teslimi lisansı verilirken, sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında faaliyet gösteren 1 şirketin ise LPG depolama lisansının süresi uzatıldı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI
Bursa'da deprem
Hazreti Muhammed karikatürü nedeniyle Leman dergisine mali suçlar soruşturması
Canik'e Sağanak Yağışa Karşı Etkin Mücadele
BAŞKAN DOĞAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK SAMSUN MARKETİ YERİNDE İNCELEDİ