HAMİT KILIÇ'TAN TARAFTARA ULAŞIM DESTEĞİ - samsun haber

Rize'de oynanacak olan Rizespor - Samsunspor maçına daha çok taraftarın gitmesi için sürdürülen çalışmalara Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da 10 minibüs ile destek verdi.

Samsunspor, 11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda karşılacağı Rizespor hazırlıklarını sürdürürken, Samsunspor taraftarı da Rize şehrine çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor Taraftar Gruplarının, Rize'ye daha kalabalık gitmek için verdiği mücadeleye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da destek oldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın, Rizespor deplasmanı için Samsunspor Taraftar Gruplarına 10 minibüs ile ulaşım desteği verdiği öğrenildi. Destek karşısında bir teşekkür mesajı yayınlayan Samsunspor Taraftar Grupları, Başkan Kılıç'a;

"11 Eylül 2022 Pazar Günü deplasmanda oynayacağımız Rizespor maçına daha çok taraftarın gidebilmesi için bizlere destek veren ve 10 minibüs ile ulaşım desteği sağlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Şehrinin takımına, taraftarına destek olmaktan kaçınmayan yerel yöneticilerimiz, başımızın tacıdır!" şeklinde teşekkür etti.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”
Atakum Belediyesi Mobil Aşevi’ne yoğun ilgi
Canik';ten Glütensiz Gıda Paketi Desteği
Atakum Belediyesinden sanatla eğitime katkı
Atakum Belediyesi OKAF’25’te