İlkadım'da iş disiplini ve sorumluluk bilincinin önemine değinildi - samsun haber

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, ” Kanunların bize verdiği yetkiyle halkımıza eşit miktarda hizmet vermeye çalışacağız. Hepimiz en verimli şekilde çalışmak zorundayız” dedi.

İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Zabıta Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar planlanarak, vatandaşlardan gelen istek ve öneriler değerlendirildi. Personelin kurum içi görev ve sorumluluklarının da masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Sizler belediyemizin halka bakan yüzüsünüz. Ben hepinize güveniyorum. Bu şehrin düzeni bize emanet edildi. Görevlerimizi yaparken adaletli olmalı ve kimsenin hakkını kimseye geçirmemeliyiz diyerek “iş disiplini” ve “sorumluluk bilinci” vurgusu yaptı.

Toplantının sonunda zabıta personelinin görüş ve önerilerini not eden Başkan Yardımcısı Bayraktar, zabıtalara görevlerinde başarılar diledi.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI