Şehit Binbaşı Murat Kemal Yetişen, Aydın’da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Komando Binbaşı Murat Kemal Yetişen, memleketi Aydın’da dualarla toprağa verildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Komando Binbaşı Murat Kemal Yetişen, memleketi Aydın’da dualarla toprağa verildi.

Şehidin naaşı, Germencik’teki baba evine ve Efeler’deki annesinin evine götürülerek helallik alındı. Ardından Bey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’na defnedildi.

Acı bir tesadüf olarak, Binbaşı Yetişen’in şehit düştüğü gün evlilik yıl dönümü, defnedildiği gün ise kızı Ece’nin doğum günü olduğu öğrenildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Evrim Karakoz ve Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem ve CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜNCEL Haberleri

Başkan Türkel Atakum’a yeni kent lokantası ile  kent kasap kazandırıyor
Canik'in Park ve Sokaklarına Modern Dokunuş
SBB BAŞKANI HALİT DOĞAN’IN BERAT GECESİ MESAJI
İlkadım’da Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor
BÜYÜKŞEHİR “KARAGÖZ MÜZE BEKÇİSİ” TİYATRO OYUNU İLE 17 İLÇEDE ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR