1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Ülgen: Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum - samsun haber
Ali Ülgen: Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum - samsun haber

Ali Ülgen: Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum - samsun haber

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de sürdüren Yılport Samsunspor'un genç oyuncusu Ali Ülgen, en büyük hedefinin Samsunspor’da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti.

A+A-

Kayseri kampının iyi geçtiğini ifade eden Ali Ülgen, “Kampımız güzel geçiyor. İlk olarak Samsun’da toplandık. 4-5 gün Samsun’da hazırlığımız oldu ve sonrasında Kayseri’ye geldik. Burada her şey güzel ve yoğun geçiyor. Transferlerle uyumumuz güzel oldu. Birbirimize çok çabuk alıştık. Hepsiyle aramız çok iyi. Burada aile ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Daha da uyuşacağımızı düşünüyorum” dedi.

ESKİ ALİ ÜLGEN'İ HERKESE İZLETECEĞİM

Yaz tatilinde bireysel olarak çok çalıştığını belirten Ali Ülgen, “Geçen sezon yoğun geçti. Sezon sonu iznimde 1 hafta ailemle vakit geçirdim. Sonrasında da özel hoca eşliğinde çalışmalar yaptım. Her gün çift antrenmanla kampa hazır gelmeye çalıştım. Burada da antrenmanlarıma devam ediyorum. Benim adıma geçen sezonun ilk haftaları iyi geçmişti. Taraftarın da beklediği Ali oydu. İnşallah da geçen senenin ilk haftalarında olduğu gibi bunu bütün sezona yayarak eski Ali Ülgen’i herkese inşallah izleteceğim” diye konuştu.

AĞABEYLERİM GİBİ ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Taraftarlarla beraber şampiyon olacaklarına inandığını ifade eden Ali Ülgen, “Hedeflerim genç oyuncu olarak ağabeylerim gibi şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah bu hedefimizi de gerçekleştiririz. Her şey çok güzel gidiyor. Öncelikle aile ve arkadaşlık ortamını oluşturmamız gerekiyor ve bunu da şimdide oluşturduğumuzu düşünüyorum. En büyük hedefim inşallah Samsunspor’da şampiyonluk yaşamak. Taraftarımızı bizim izin çok önemli bir destek. Bu sene şampiyon olursak onlarla birlikte olacağız. Bunu beraber yapacağız. Bizi desteklemelerini istiyorum. Her zaman destekliyorlar ama bu sene ekstra desteklemelerini istiyorum. Çünkü bütün futbolcular, yöneticiler, teknik heyet olarak bir hedefe kitlenmiş durumdayız. Onlarla beraber inşallah şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.