1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Demirtaş: Depremzedelere kapımız sonuna kadar açık - samsun haber
Başkan Demirtaş: Depremzedelere kapımız sonuna kadar açık - samsun haber

Başkan Demirtaş: Depremzedelere kapımız sonuna kadar açık - samsun haber

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemeleri depremzedelere ulaştırırken bir yandan da depremzede ailelere eşya yardımı ile ilçede sıcak yuvalar oluşturuyor

A+A-

10 ili derinden etkileyen depremin ardından pek çok farklı kentten İlkadım'a vatandaşlar gelmeye başladı. İlkadım Belediyesi İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde evleri yıkılan depremzedeler, İlkadım'da hayırseverlerin de destekleriyle sıcak yuvalarda yaralarını sarıyor.

Kahramanmaraş’ta ekiplerin gece gündüz demeden tüm gayretiyle çalışmaya devam ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bu zor günleri tüm Türkiye, birlik içerisinde atlatacaktır. Allah’tan bir daha böyle afetleri bizlere yaşatmaması için duacıyız. Depremzede ailelere kapımız sonuna kadar açık. Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılarken, Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllülerimiz hem de personelimiz, çok nazik ve titiz davranarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor. Küçüğünde büyüğüne depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1-173.jpg

Başkan Demirtaş, "Gönlünün zenginliğini depremzedeler için paylaşanlara, emektar kadınlarımıza, kocaman yürekli çocuklara, az çok demeden bu da benden olsun diyip seferber olan herkese maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devlet millet el ele bu süreci birlikte atlatacağız, yaraları birlikte saracağız.’’ dedi.

15-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.