1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canik’te Denetimler Aralıksız Sürüyor - samsun haber
Canik’te Denetimler Aralıksız Sürüyor - samsun haber

Canik’te Denetimler Aralıksız Sürüyor - samsun haber

Canik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

A+A-

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, ilçe genelinde faaliyet gösteren işletmeleri belirlenen program dâhilinde düzenli olarak kontrol ederek, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını ve işletmenin ticari faaliyetlerinin ruhsata uygunluğunu denetliyor. Canik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını yeni alan vatandaşları iş yerlerinde ziyaret ederek ruhsatlarını takdim ediyor.

canik-bld-haber-27-02-2023-1.jpeg

Ticari Faaliyetlerin Uygunluğu Denetleniyor

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini titizlikle gerçekleştiriyor. İlçedeki işletmeleri belirlenen program dâhilinde düzenli olarak kontrol eden ekipler, işletmelerin iş yeri açma ve çalışma ruhsatını ve işletmelerin gösterdiği ticari faaliyetlerin ruhsata uygunluğunu denetliyor. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan veya ruhsatlarını güncellemeyen işletme sahiplerine ekipler tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.

Ruhsatlar İş Yerlerinde Takdim Ediliyor

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, gerekli şartları yerine getirerek iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alan vatandaşları işletmelerinde ziyaret ediyor. İşletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen ekipler, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını işletme sahiplerine takdim ediyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.