1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canik Zabıtasından Zincir Marketlere Denetim - samsun haber
Canik Zabıtasından Zincir Marketlere Denetim - samsun haber

Canik Zabıtasından Zincir Marketlere Denetim - samsun haber

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimlerine devam ediyor. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına zincir marketlerde bulunan tüm ürünleri tek tek inceleyen Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyon ve kasa fiyatlandırmaları, son tüketim tarihi, ürün gramajları ve hijyen denetimlerini gerçekleştiriyor.

canik-bld-haber-20-02-2023-2.jpeg

Zincir Marketler Denetim Altında

Vatandaşların güvenli ortamlarda alışverişlerini yapabilmesi adına ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdüren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyonlarda sergilenen ürünleri tek tek inceliyor. Zincir marketlere yönelik denetimlerini titizlikle gerçekleştiren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyon ve kasa fiyatları ile ürün gramaj kontrollerini gerçekleştiriyor.

Tarihi Geçmiş Ürünün Satışına Geçit Yok

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren zincir marketlerde hijyen ve son tüketim tarihi denetimleri sürdürüyor. Vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmeleri adına hijyen ve son tüketim tarihi kontrollerini büyük bir hassasiyetle gerçekleştiren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendiriyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.