1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canik Belediyesi Can Dostları İçin Sahada - samsun haber
Canik Belediyesi Can Dostları İçin Sahada - samsun haber

Canik Belediyesi Can Dostları İçin Sahada - samsun haber

Canik Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanları için sahada besleme ve tedavi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Canik Belediyesi, kış aylarında sokak hayvanlarının yiyecek sıkıntısı yaşamaması için ilçe genelinde sayısını arttırdığı mama ve su ünitelerinin düzenli olarak dolum ve bakımlarını gerçekleştirmeyi titizlikle sürdürüyor. İlçede yaşayan sokak hayvanlarının sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına düzenli olarak kontrol eden Canik Belediyesi veteriner hekimleri, sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarına anında gerekli tedavileri uyguluyor.

canik-bld-haber-23-02-2023-2.jpg

Can Dostları Mamasız Bırakılmıyor

İlçede kurulan mama ve su ünitelerinin düzenli olarak dolumlarını gerçekleştiren Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu ünitelerin bakımlarını yapıyor. Sokak hayvanlarının beslenme sorunuyla karşılaşmaması için sürekli olarak mama ve su ünitelerini kontrol eden ekipler, ünitelerin temizlik, bakım ve dolumlarını özenle gerçekleştiriyor.

Anında Müdahale

Canik Belediyesi, ilçede sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarına yönelik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Canik Belediyesi veteriner hekimleri, ilçede sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarına anında müdahale ederek tedavilerini gerçekleştiriyor. Kontroller esnasında ilçede tespit edilen ve vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine sağlık problemi yaşayan sokak hayvanlarına vakit kaybetmeden ulaşan Canik Belediyesi veteriner hekimleri, tetkiklerin ardından süratle gerekli tedavileri uyguluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.