1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Canikli Kadınlar Depremzedeler İçin Üretiyor - samsun haber
Canikli Kadınlar Depremzedeler İçin Üretiyor - samsun haber

Canikli Kadınlar Depremzedeler İçin Üretiyor - samsun haber

Canik Belediyesi Hanım Konakları kursiyerleri depremzedeler için battaniye, kışlık kıyafet, atkı ve bere üretiyor.

A+A-

Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda eğitim alan kursiyerler Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşların battaniye ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak için el ele verdi. Kursiyerler, usta öğreticiler ve ilçedeki gönüllü kadınlar tarafından Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda bulunan atölyelerde özenle üretilen battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımları paketlenerek deprem bölgesine gönderiliyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Şehit Ayşe Aykaç Hanım Konağı’nda depremzedeler için üretim yapan Canikli Kadınları ziyaret etti. Büyük bir fedakârlık ve özveriyle depremzedeler için üretim yapan Canikli Kadınlara teşekkür eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde tüm vatandaşlarımız deprem bölgesinde yaraların sarılması için örnek bir dayanışma göstererek seferber oldu. İnşallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacağız” dedi.

canik-bld-haber-21-02-2023-5.jpeg

“Deprem bölgesine ulaştırıyoruz”

Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda kursiyerler tarafından üretilen battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımlarının deprem bölgesine ve ilçedeki depremzedelere ulaştırıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hanım Konaklarımızda eğitim alan kursiyerlerimiz, usta öğreticilerimiz ve ilçemizdeki hanım kardeşlerimiz gönüllü olarak Hanım Konaklarımızda bulanan atölyelerde depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımı üretiyor. Hanım kardeşlerimizin, depremzede vatandaşlarımızın soğuk hava şartlarından etkilenmemesi adına kalın kışlık kumaşlardan ürettiği ürünleri deprem bölgesine ve ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Depremzedeler için ele ele veren, gönülden gayret eden tüm hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle Canik Belediyesi Hanım Konaklarında açılan kurslarda eğitimlerine devam eden kursiyerler, usta öğreticiler ve ilçede yaşayan gönüllü kadınlar tarafından dikilen ürünler paketlenerek hazır hale getiriliyor.

canik-bld-haber-21-02-2023-3.jpeg

Canik’te Vatandaşlar Seferber Oldu

Canik’te tüm vatandaşların depremzedeler için seferber olduğunu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde tüm vatandaşlarımız deprem bölgesinde yaraların sarılması için örnek bir dayanışma göstererek seferber oldu. Vatandaşlarımız, depremzede kardeşlerimizin tüm ihtiyacını karşılamak adına üstün bir gayret gösteriyor. Belediyemizden deprem

bölgesinde sevk ettiğimiz iş makinalarımız, personellerimiz deprem bölgesinde kurumlarımızla koordineli bir şekilde enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede personellerimiz ve araçlarımızla temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını kurduğumuz Destek Marketi ile karşılamaya, vatandaşlarımızın yardımlarını onlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için ele ele veren hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.