1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Demirtaş: Temizlik işleri belediyenin kalbidir - samsun haber
Başkan Demirtaş: Temizlik işleri belediyenin kalbidir - samsun haber

Başkan Demirtaş: Temizlik işleri belediyenin kalbidir - samsun haber

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Temizlik işleri belediyenin kalbidir. Çalışmalarınız sayesinde temizlikte örnek bir ilçeyiz. Asıl emekçiler, emek veren, alnının teriyle geçimini sağlamak için çalışan her arkadaşım önceliğimiz olacak" dedi

A+A-

İlkadım ilçesinin temizlenmesi noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan temizlik işçileriyle çok maçlı salonda bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bizler kamu görevlisiyiz. Amacımız, vatandaştan toplanan, iller bankasından alınan payı vatandaşa hizmet olarak geri iade etmektir. Bu bizim öncelikli işimizdir. Göreve geldiğimizde bu kentin sorunlarını, sıkıntılarını biliyorduk ve geldiğimizden bu yana hep söyledik: Biz işimizi doğru yapacağız. Ahlaklı, vicdanlı yapacağız. Bağıranlar, hoşuna gitmeyenler olacak ama en sonunda doğru olan kazanacak" diye konuştu.

5-054.jpg


HİÇBİRİ BİZİ YILDIRAMADI

Geldiğimizde karşılaştığımız sorunlar bizim için sürpriz olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş," Hiçbiri bizi yıldırmadı. Sadece zamana ihtiyacımız vardı. Liyakat esasına göre çalışacağız, herkes emeğinin karşılığını alacak, eksiklerimiz mutlaka vardır. Hiçbir arkadaşımız merak etmesin eksikliklerimizde tamamlayacağız. Bunu tasarrufla sağlıyoruz ve böyle yapmaya da devam edeceğiz. Sizlerinde çevre ve halk sağlığı konusunda büyük bir hassasiyet göstermenizi istiyorum. Halkımızın da temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için çöplerini evlerinde ayrıştırmaları saatli çöp toplama saati uygulamalarına destek vermesini istiyoruz. Çünkü baş edemiyoruz bu durumla. Çöp toplama saatlerine uymayanları sivil zabıtalarımız fotoğraflayıp kabahatler kanununa göre cezai müeyyide uygulamasını gideceğiz” dedi.


İLKADIM'LA İLGİLİ HAYALLERİMİZ VAR

Bizim İlkadım’la ilgili hayallerimiz var diyerek işçilere seslenen Başkan Demirtaş,"Siz, her gün sahadasınız kentteki dönüşümü yakından görüyorsunuz. Biz istiyoruz ki İlkadım’ın sokaklarıyla, caddeleriyle, herkesin huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir yere dönüşsün. Bunun gayreti içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siz işinizin arkasında dimdik durun ben de sonuna kadar sizin arkanızda duracağım. Kim olursanız olun, hangi görüşten, hangi inançtan, hangi siyasi partiden olduğunuzun önemi yok. Önemli olan ahlaklı, vicdanlı, adaletli, emeğe saygı duyan bir insan olabilmek. İlçemizin bütün bileşenleriyle biz büyük bir aileyiz. Ben de emek dünyasından gelen biriyim. Açlığı, yokluğu, sefaleti bilirim. Belediyede ekonomik yapımızı daha da güçlendirip, çalışanımızın, işçimizin şartlarını daha da iyileştireceğiz. Sizinle gurur duyuyorum. Onur duruyorum" diye konuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.