1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ASİYAD'tan anlamlı destek
ASİYAD'tan anlamlı destek

ASİYAD'tan anlamlı destek

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Samsunspor'a yarın 20 bin TL bağış yapacaklarını aynı zamanda Eskişehir maçı içinde Samsun ve Ankara'dan toplam 2 otobüs kaldırarak takımı Eskişehir'de yalnız bırakmayacaklarını söyledi. 

A+A-

20 BİN TL VE 2 OTOBÜS

Bu hafta Eskişehirspor'la final gibi bir maç oynayacaklarını belirten ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'dan, Eskişehirspor maçı öncesi jestler ard arda geldi. Yarın Samsunspor'a ASİYAD olarak 20 bin TL bağış yapacaklarını belirten Yılmaz;'Bu günlerde takımımızın sonuna kadar yanında olacağız. Yarın Samsunspor'a ASİYAD olarak 20 bin TL bağış yapıyoruz. Ayn zamanda Samsun'dan ve Ankara'dan taraftarlarımız için 2 otobüs kaldıracağız. Bu takıma her şey feda olsun. Bu sene ligde kalacağız. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.' dedi.

SAMSUNSPOR LİGDE KALACAK

Eskişehirspor maçını aldıkları takdir de lig de büyük ölçü de kalacaklarını ifade eden Yılmaz; 'Geçen sene son maçta ligde kaldık. Bu sene aynı sendromu yaşamak istemiyoruz. Eskişehirspor'u kendi evinde yenersek büyük ölüçüde ligde kalmış olacağız. Şunu da unutmamak gerekir ki, onlarda bu maçı final olarak görüyorlar. Biz hem dışarı da hem de statta takımımızla birlikte olacağız. Samsunsporumuz bu ligde kalacak. Tüm Samsunluları bu maç öncesi birlik ve beraberliğe devat ediyoruz. Samsunspor bizim gözbebeğimizdir.' diye konuştu.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.