1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Akgül doğal gaz için tarih verdi - samsun haber
Başkan Akgül doğal gaz için tarih verdi - samsun haber

Başkan Akgül doğal gaz için tarih verdi - samsun haber

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştü. Başkan Akgül, " 2023’de Salıpazarı doğal gazla buluşacak” dedi

A+A-

Bazı ziyaretler için Ankara’da bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. 

 
SALIPAZARI DOĞAL GAZA KAVUŞACAK


Salıpazarı ilçemizin doğalgaz hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor diyen Başkan Akgül, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmede doğal gazın Salıpazarı’na getirilmesi süreci konusunda değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah 2023’de Salıpazarı doğal gazla buluşacak” diye konuştu. 

 
BAKAN DÖNMEZ'E TEŞEKKÜR


Doğalgazın ilçeye gelmesi için iki yıldır yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Akgül, “Doğal gaz Salıpazarı İlçemiz için önemli bir ihtiyaç. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla yaptığımız toplantı neticesinde ilçemizin yıllardır hasretini çektiği doğal gazı ilçemize getiriyoruz. Sürece katkı sunan başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, AK Parti Samsun Milletvekillerimize ve AK Parti İl Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.