1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BAŞKAN DEMİRTAŞ KURBAN PAZAR YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN DEMİRTAŞ KURBAN PAZAR YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DEMİRTAŞ KURBAN PAZAR YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İlkadım Belediyesi’nin Güzelyalı Mahallesi’nde 27 dönümlük arazi üzerine kurulan Hayvan Pazarı’nda, yaklaşan Kurban Bayram öncesinde büyük yoğunluk yaşanıyor.

A+A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın ziyaret ettiği pazar alanında satıcılarla ve kurban almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Uzun ve zahmetli bir sürecin ardından hayvanlarını kesime hazır hale getiren besiciler, emeklerinin karşılığını alabilmek umuduyla kurban pazarlarına doğru harekete geçti.Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen kurban satıcılarına kapılarını açan İlkadım Kurban Pazarı da bu yılda yoğun ilgi görüyor. Biten çalışmalar sonrasında kurban pazarını ziyaret eden Başkan Demirtaş, kesim yerlerini de inceledi. Alıcı ve satıcıların pazarlıklarına da şahit olan Başkan alışverişte arabulucuk da yaptı.

ilk-0214.jpg

“Tüm hazırlıklarımızı tamamladık”

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Demirtaş,İlkadım Belediyesi olarak her türlü hazırlığı yaptıklarını ifade etti. Kurban pazarına olan ilginin bayram yaklaştıkça daha da artacağına dikkat çeken Başkan Demirtaş“Pazarımızı ziyaret ettik. Satıcılarımız ortam koşullarından memnun. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hijyenin en üst seviyede sağlanması için çalıştık. Vatandaşlarımızın aldıkları kurbanlıkları zorluk yaşamadan kestirebilmeleri adına gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. İsteğimiz halkımızın kurbanlarını belirlenen noktalarda kesmeleri veya kestirmeleri. Burada oluşturduğumuz kesim yerlerinde kurbanlar, uzman kasaplar ve veteriner kontrolünde kesilecektir. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

ilk-0218.jpg

ilk-0209.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.