1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Genç'ten 1 Mayıs mesajı
Başkan Genç'ten 1 Mayıs mesajı

Başkan Genç'ten 1 Mayıs mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, emekçilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını söyledi

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Genç, "Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

ÜRETEN ELLERİN YANINDAYIZ

Yerel yönetimler olarak emekçilerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için çaba gösterdiklerine değinen eden Başkan Genç, "Hayatın her alanında yaptığımız projelerimizde alın terleri bulunan, üreten emekçi kardeşlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün şehrimizde ve ülkemizde birlik ve beraberliği pekiştireceği inancıyla huzur içinde geçmesini diliyorum. Bu vesileyle başta belediye çalışanlarımız olmak üzere tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.