1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Sandıkçı'dan öğrencilere 500 TL destek - samsun haber
Başkan Sandıkçı'dan öğrencilere 500 TL destek - samsun haber

Başkan Sandıkçı'dan öğrencilere 500 TL destek - samsun haber

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrenci evinde kalan üniversitelilere aylık 500 TL fatura desteğinde bulunacaklarını duyurdu

A+A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçe sınırları içerisinde ev tutan üniversite öğrencilerine elektrik, su ve doğalgaz faturaları için Canik Belediyesi olarak aylık 500 TL destek verileceğini duyurdu. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik sınırları içerisinde kalan üniversitelilere gerekli koşulları taşımaları halinde kış ayları boyunca fatura desteğinde bulunacaklarını bildirdi.

ÖĞRENCİLERE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

En büyük yatırımın, eğitime yapılan yatırım olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bizler gençliğe yapılan her türlü yatırımı çok önemsiyoruz. Bizim için gençliğe ve eğitime yapılan her yatırım, diğer fiziki yatırımların çok çok ötesinde önem taşıyor. Memleketini bırakıp üniversite okumak için Samsun’a gelen ve Canik ilçemizde ikamet eden öğrencilerimize belediye olarak destek vermeye hazırız. Eğer öğrenciler uygun koşulları taşıyorsa hemen belediyemize başvuruda bulunsunlar. Kendilerine sunduğumuz bu imkanlardan faydalansınlar” diye konuştu. Başkan İbrahim Sandıkçı, Samsun’daki üniversitelerde okuyan ve Canik’te en az üç arkadaşıyla ev tutmuş olan öğrencilerin bu imkanlardan yararlanabileceğini söyledi.

baskan-sandikcidan-ogrencilere-500-tl-destek-samsun-haber6-001.jpeg

HANGİ ÖĞRENCİLER FATURA YARDIMI ALABİLİR?

Canik Belediyesi tarafından verilecek fatura desteğinden şu kriterlere uygun durumda olan öğrencilerin faydalanacağı bildirildi: Samsun’daki herhangi bir üniversitede örgün eğitim görüyor olmak; Canik ilçesinde ikamet ediyor olmak; evde en az üç öğrenci kalıyor olması; elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerinin kendi adlarına kayıtlı olması; yaşadığı evin kira kontratının kendi adlarına kayıtlı olması. Bu koşulları taşıyan tüm üniversite öğrencileri fatura yardımı almak için Canik Belediyesi’ne başvuru yapabilecek. Uygun koşulları taşıyan öğrencilerin 500 TL’ye kadar olan elektrik, su ve doğalgaz faturaları kış ayları süresince Canik Belediyesi tarafından ödenecek. Başvurular 31 Aralık gününe kadar Canik Belediyesi’nin resmi internet adresi olan www.canikbel.tr üzerinden ya da Canik Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından yapılacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.