1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Taşçı’dan müdürlere “Projeleri hızlandırın” talimatı 
Başkan Taşçı’dan müdürlere “Projeleri hızlandırın” talimatı 

Başkan Taşçı’dan müdürlere “Projeleri hızlandırın” talimatı 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, düzenli olarak gerçekleştirdiği müdürler toplantısında, birim müdürlerine projeleri daha da hızlandırmaları talimatı verdi. 

A+A-

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın Atakum Belediyesi birim müdürleriyle düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantıda projeler konuşuldu. Nüfusu 4 yılda yaklaşık 50 bin kişi artan ilçede gerçekleştirilen projelerin, daha da hızlı ilerlemesi talimatı veren Başkan Taşçı, birim müdürlerine “Atakum’un değerine değer katan projeleri daha da hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Projeleri hızlandırın” dedi. 

“Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” 

Hedeflerinin, Atakum’u projelerin ve belediyecilik hizmetlerinin en iyisiyle buluşturmak olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak nüfusu rekor düzeyde artan bir ilçeyi idare ediyoruz. Hızlı nüfus artışıyla aynı oranda hizmetlerimizin hızını daha da artırmak zorundayız. Bu anlamda tüm birim müdürlerimiz, sürdürdüğü projelerin hızına hız katıyor. ‘Hayalimizdeki Şehir Atakum’ hedefine bir an önce varmak için gece-gündüz demeden, gerekirse uyumadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, hali hazırda devam eden projeleri tamamlayıp, planlama aşamasında olan projelerimizi bir an önce hayata geçireceğiz. Atakum Belediyesi olarak sorumluluğumuz, vatandaşlarımızı hizmetin en iyisiyle, en hızlı şekilde buluşturmak. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” diye konuştu. 

“Birimler arası iletişim üst seviyede” 

Atakum Belediyesinde birimler arası iletişimin üst seviyede olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesinde tüm birimler çalışmalarını, birbiriyle koordineli olarak sürdürüyor. Birlikten kuvvet doğar anlayışını, belediyecilik faaliyetlerimize yansıtarak, bu koordineli çalışma sonucu yakaladığımız başarıyla, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlıyoruz. Bunun sonucu olarak da vatandaşlarımızın memnuniyetinden aldığımız güçle, yeni projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Atakum Belediyesi olarak hizmet alanımız içerisinde yer alan 56 mahallesinin tamamına eşit hizmet parolasıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 200 bin nüfuslu ilçemizde maksimum memnuniyeti hedefliyoruz. Bu hedefle, Türkiye’nin parlayan yıldızı Atakum’u, hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturmuş oluyoruz” şeklinde konuştu.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.