1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Togar AK Gençlikle Bir Araya Geldi
Başkan Togar AK Gençlikle Bir Araya Geldi

Başkan Togar AK Gençlikle Bir Araya Geldi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kutkukent Düğün Salonunda düzenlenen Büyük Gençlik Buluşmasında AK Parti Tekkeköy İlçe Gençlik Kolları ve üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Düğün Salonunda düzenlenen Büyük Gençlik Buluşmasına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Alican Mırık, Koordinatörler Okan Gül ve Mücahit Düzenli, AK Parti Tekkeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Anıl ile Gençlik Kolları üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

tekkekoy11.jpg

2002 Öncesini Büyüklerinize Sorun

Gençlere 2002 öncesi ülkenin yaşamış olduğu badireleri anlatan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ülkemiz bugünlere çok zorlu yollardan geçerek geldi. Sizler belki 2002 öncesi Türkiye’yi çok iyi bilmezsiniz. Büyüklerinize sorun veya hepinizin elinde akıllı telefon evinde bilgisayar var. Oradan 2002 öncesi Türkiye’sini araştırın. Bugün ile bir mukayese edin. AK hizmet rüzgarı ile buluşan ülkemiz nasıl çağ atladığını göreceksiniz. Ülkemiz AK Parti iktidarıyla buluşmasıyla sağlık, ulaşım, eğitim, iletişim gibi daha birçok alanda Avrupa ile yarışır duruma geldi” şeklinde konuştu.

Davanızın Liderine layık Bir Gençlik Olun

Geniş katılımla gerçekleştirilen Büyük Gençlik Buluşmasında gençlerle siyasi tecrübelerini de paylaşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek gençlerden çok çalışmalarını istedi. Gençlik kollarında mücadele eden gençlerle gurur duyduğunu söyleyen Togar, “Ülkemizin üzerinde oynanan kirli oyunları en güzel şekilde herkese anlatan, gelecek aydınlık yarınlar için dur durak bilmeden gece gündüz bizlerle koşturan gururumuz AK Parti gençliğiyle düzenlenen programda bir araya gelerek istişareler de bulunduk. Bizlere ve teşkilatlarımıza en büyük gücü sağlayan yegane kuvvet hiç şüphesiz gençlerimizdir. Gençlerimiz davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a layık gençler olmalı. Kendilerini öyle yetiştirmeliler ki çağın tüm bilgi birikim ve donanımları ile kendilerini bezemeliler” dedi.

AK Gençlik 24 Hazirana Hazır

24 Haziran günü yapılacak olan erken genel seçimlere AK gençliğin hazır olduğunu söyleyen Başkan Togar, “Bugün burada şunu çok iyi görüyorum ki gençlerimiz seçimlere hazır. Bu genç, dinamik pırıl pırıl gençlerimiz ile yeni bir tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Program sonunda izletile 15 Temmuz belgeseli duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Büyük Gençlik Buluşması hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.