1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bülent Turan: “Sandıktan güçlü çıkmalıyız”
Bülent Turan: “Sandıktan güçlü çıkmalıyız”

Bülent Turan: “Sandıktan güçlü çıkmalıyız”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, ''Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde belirlenen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızla gidebilmek adına önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde sandıktan çok güçlü çıkmalıyız'' dedi.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, aday adaylığı çalışmaları kapsamında Çarşamba Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Hüseyin Dündar ile sohbet eden Bülent Turan, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

whatsapp-image-2018-05-01-at-12.41.31-001.jpeg

Belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Dündar, "Millete hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti davası Türkiye davasıdır'' dedi.
Çarşamba ilçesinde yaşanan gelişim ve değişimin takdir topladığını kaydeden Samsun Milletvekili Aday Adayı Bülent Turan, "Samsun'un en büyük ilçelerinden biri olan Çarşamba, gerek merkezi hükümet gerekse belediye hizmetleri ile çok önemli yatırımlar kazanıyor. Başkanımız gerçekten Çarşamba ilçesinin çehresini çok değiştirdi. Öte yandan önümüzde Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren tarihi bir seçim yaşayacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde belirlenen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızla gidebilmek adına önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde sandıktan çok güçlü çıkmalıyız'' dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.