1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN HALK EKMEK HİZMETİ - samsun haber
ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN HALK EKMEK HİZMETİ - samsun haber

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN HALK EKMEK HİZMETİ - samsun haber

Çarşamba Belediyesi hayata geçirdiği Halk Ekmek Büfesi ile vatandaşların daha uygun fiyatla ekmek satın alabilmesine olanak tanıyor. Çarşamba Belediyesi Halk Ekmek Büfesi ile vatandaşlar ekmeği 2.50 TL’den satın alabilecekler.

A+A-

Çarşamba Belediyesi vatandaşların yanında olmak, hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak hayata geçirilen Çarşamba Belediyesi Halk Ekmek Büfesi ile vatandaşlar, ekmeği daha uygun fiyatlı satın alabilecekler. Çarşamba Belediyesi Aşevi’nin yanında, İstasyon Caddesinde kurulan Halk Ekmek Büfesinde, ekmekler 2.50’TL’den satışa sunulacak. Halk Ekmek Büfesinin ihtiyaca göre ilçede sayısının arttırılması planlanıyor.

Sosyal belediyecilik anlamında her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Belediyesi Halk Ekmek Büfemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Doğan, “Çarşamba’mızda yaşayan genci yaşlısı, büyüğü küçüğü her vatandaşımız bizler için çok kıymetli, çok değerli. Biz Çarşamba Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her an yanlarında olabilmek, hayatlarını kolaylaştırmak gayesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında da birçok projeyle hemşehrilerimizin hayatlarına dokunuyor. Çarşamba Belediyesi Aşevi’miz hemşehrilerimizin hizmetinde. Vatandaşlarımız günlük sıcak ve taze yemeğe buradan ulaşabiliyorlar. Aşevi’mizin yanına, İstasyon Caddemize de Halk Ekmek Büfemizi faaliyete geçerdik. Hemşehrilerimizin ekmeklerini daha uygun bir fiyatla buradan satın alabilecekler. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.