1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Havza OSB’ye doğal gaz müjdesi - samsun haber
Havza OSB’ye doğal gaz müjdesi - samsun haber

Havza OSB’ye doğal gaz müjdesi - samsun haber

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Yapılan görüşmelerin olumlu olarak sonuçlanması ve OSB'ye doğal gaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2022 yılı yatırım programına alınmasında dolayı çok mutluyuz" dedi

A+A-

Bir dizi ziyaret için İstanbul’da bulunan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesi'ne doğal gaz tedarikinin sağlanması amacıyla doğal firmasını ziyaret ettiler. Şirket merkezinde gerçekleşen toplantıda Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne doğal gaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2022 yılı yatırım programına dahil edilmesi konularında görüş alışverişi konu ile ilgili talepler şirket yetkililerine iletildi.

OSB'YE İLGİ ARTACAK

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza OSB’ye doğal gaz arzının ilgiyi arttıracağını ifade ederek, “Doğal gaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye doğal gaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatırımcı gelmesi bu da işsizlik ve istihdam sorunun daha hızlı çözülmesi demek. Ayrıca Havza OSB’ye gaz arzı Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokuluna doğal gaz arzının sağlanması demek. Yapılan görüşmelerin olumlu olarak sonuçlanması ve Havza Organize Sanayi Bölgesi'ne doğal gaz arzı için bağlantı hattı ve yatırımın 2022 yılı yatırım programına alınmasında dolayı çok mutluyuz. Havza Organize Sanayi Bölgemize ve Havzamıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.