1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İLKADIM BELEDİYESİ KADROLU 120 İŞÇİYE 41.83 ORANINDA ZAM YAPTI
İLKADIM BELEDİYESİ KADROLU 120 İŞÇİYE 41.83 ORANINDA ZAM YAPTI

İLKADIM BELEDİYESİ KADROLU 120 İŞÇİYE 41.83 ORANINDA ZAM YAPTI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışanlarımızın yaşam koşullarını en iyi standartlara kavuşturmak adına imkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

A+A-

İlkadım belediyesinin bir aile olduğunu ve ailenin en önemli fertlerinin emekçileridir diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Göreve geldiğimiz günden bu yana kimseyi işten çıkarmadık. Sizlerle yol arkadaşı olmaktan dolayı mutluyum. Aldığınız her kuruş alın terinizdir, hakkınızdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışanlarımızın yaşam koşullarını en iyi standartlara kavuşturmak adına imkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlkadım Belediyesi kadrolu çalışan işçiler, maaş zammının ardından Başkan Necattin Demirtaş’ı makam odasın ziyaret ederek çiçekler ve alkışlarla karşıladı.İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Temmuz ayı meclis toplantısında İlkadım Belediyesi’nde özveri ile çalışan 120 kadrolu işçinin yılbaşına göre yüzde 59 zam artışı, en son aldığı Haziran maaşına göre ise yüzde 41.83 zam yaptığını açıkladı.Açıklamanın ardından, haftanın ikinci iş gününde çalışanlar belediye binası önünde toplandı.Başkan Demirtaş’ı ellerindeki çiçeklerle birlikte karşılayan çalışanlar, Demirtaş’a teşekkür etti.

İşçileri temsilen söz alan belediye çalışanı Aydın Okuyucu,” Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve enflasyona rağmen belediyemizin imkanlarını zorlayarak,biz ilkadım belediyesi işçilerine emekçilerini mağdur etmediğinizi için, tüm emekçi arkadaşlarım ve aileleri adına size canı gönülden teşekkürlerimizi arz ederiz” şeklinde konuştu.

1p8a1836.jpg

“İlçeyi ayakta tutan sizlersiniz”

Makam odasına tüm işçileri kabul eden Başkan Demirtaş, “Emekçinin, alın teri ile kazananın, çalışanın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizler çalışıyorsunuz bizlerde emeğinizin karşılığını veriyoruz. Bu bizim görevimizdir. İlçeyi ayakta tutan sizlersiniz. Temizleyen, onaran, bakan, güzelleştiren ve insanların rahat yaşamasını sağlayan sizleriniz. Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle ortaya çıkan ekonomik sorunlar neticesinde enflasyonist baskıyı ülkemizde hissetmeye başladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücrete yaptığı zam ve alınan önlemlerle çalışan işçi ve memur kesimin ücretlerinde hem kamuda hem özel sektörde önemli iyileştirmelere gidiliyor. Fakat buda beraberinde ödenek sorununu getiriyor. Çalışan işçilerimize enflasyona ezdirmemek için gayret sarf ediyoruz. Her şeye rağmen tüm çalışanlarımızın yüzünü güldürecek zamları yaptık. Alın teri ile bu ücreti kazanan işçilerimize ve ailelerine hayırlı ve bereketli olsun. Emeklerinin karşılığını güle güle harcasınlar" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.