1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İlkadım'da simit fırınları mercek altında - samsun haber
İlkadım'da simit fırınları mercek altında - samsun haber

İlkadım'da simit fırınları mercek altında - samsun haber

İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, yaptığı denetimlerde 2 simit fırına hijyen konusunda uyarılarda bulunurken, 1 simit fırınına cezai işlem uyguladı. Denetimlerde  gramajı eksik olduğu tespit edilen 41 adet simit müsadere altına alındı

A+A-

İlkadım Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezindeki simit fırınları denetledi. Yapılan denetimde 9 fırından 2’sine hijyen konusunda uyarılarda bulunurken 1 simit fırınına ise cezai işlem uyguladı. Gramajı eksik olduğu tespit edilen 41 adet simit ise müsadere altına alındı.

3-1-001.jpg


HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ

Vatandaşların sağlığı için denetimlerin aralıksız devam ettiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurallara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda bulundu. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

4-1-002.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.