1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kan bağışında bulundular
Kan bağışında bulundular

Kan bağışında bulundular

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan ve çalışanları kan bağışında bulunarak örnek bir davranışa imza attı

A+A-

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan ve çalışanları, ‘Bir kan bir can kurtarır’ sloganıyla, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kan otobüsünde kan bağışında bulundu. Kan bağışının toplumsal bir sorumluluk olduğunu kaydeden Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, “Kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak istedik” dedi.

ayse.jpg

CAN OLDUK

Herkesin kan vermesi gerektiğini kaydeden Gürcan, “Parktek Otopark İşletmesi olarak kan verme konusunda farkındalık yaratmak istedik. Bu bizim toplumsal bir sorumluluğumuz. 70 çalışmamızla bugün kan vererek, insanlara can olduk. Herkesi kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

ay.jpg

TEŞEKKÜRLER

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan ve çalışanlarını yalnız bırakmayan, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habib Demirel ve Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, duyarlı davranışlarından dolayı, Gürcan'a teşekkür plaketi verdi.

Ayşe KUŞCU KAYA
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.