1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Karaduman: “AK Parti'ye olan güven tam”
Karaduman: “AK Parti'ye olan güven tam”

Karaduman: “AK Parti'ye olan güven tam”

AK Parti, 2 Nisan'da biten milletvekilliği aday adaylığı başvurularının ardından, tanıtım toplantısı düzenledi. İl Başkanı Hakan Karaduman, 103 başvuru almanın, partiye olan güvenin göstergesi olduğunu söyledi

A+A-


AK Parti, 24 Nisan'da başlayan ve 2 Mayıs Çarşamba günü sona eren milletvekilliği aday adaylığı başvurularının ardından, milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "27. Dönem Milletvekili Seçimleri için İl Başkanlığımıza 103 müracaat yapıldı" dedi.

whatsapp-image-2018-05-04-at-11.26.00.jpeg

YOL ARKADAŞIYIZ

Milletvekili aday adaylarına başarılar dileyen Karaduman, “27. Dönem Milletvekili Seçimleri için İl Başkanlığımıza 103 müracaat yapıldı. Müracaatların 21’i kadın, 11 engelli, 25 yaş altı 9 kardeşimizin bulunması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Toplumun her kesiminden böylesine büyük bir ilginin olmasını, vatandaşlarımızın partimize güvendiğinin ve bayrağı bizim elimizde görmekten memnun olduklarının bir göstergesi olarak görüyoruz. Allah'ın izniyle bayrağı yere düşürmeden var olan yatırımlarımıza yenisini ekleyerek, ülkemizi daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız. Sizler de artık bizim yol arkadaşımızsınız. Dolayısıyla bu kutlu yolda yürürken partimizin teşkilat disiplini içerisinde hareket etmeniz gerekir. Tanıtımlarımızda, broşürlerde ve sosyal medya paylaşımlarında kurumsal kimliğimize uygun hareket etmenizi sizden rica ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2018-05-04-at-11.25.50.jpeg

24 HAZİRAN'A HAZIRIZ

Karaduman konuşmasını şöyle sürdürdü: "AK Parti Samsun teşkilatı olarak Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda 24 Haziran seçimlerine hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim için 24 Haziran'ı işaret ettiği andan itibaren hazırlıklara başladık. Bugün gelinen noktada, diğer siyasi partiler henüz Cumhurbaşkanı adayını dahi belirleyememişken, bizler sandık kurulu üyelerimizi dahi belirledik, çalışmalara da başladık. CHP Cumhurbaşkanı adayını ancak bugün açıklayabildi."

Toplantı, konuşmanın ardından basına kapalı bir şekilde devam etti.

whatsapp-image-2018-05-04-at-11.25.55.jpegwhatsapp-image-2018-05-04-at-11.25.53.jpegwhatsapp-image-2018-05-04-at-11.25.57-(1).jpeg

Ayşe KUŞCU KAYA
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.