1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kick boks dünya şampiyonu Salıpazarı’nda
Kick boks dünya şampiyonu Salıpazarı’nda

Kick boks dünya şampiyonu Salıpazarı’nda

Kick boks dünya şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Hasan Fahri Şen, ilçe gençleri ve sporcuları ile buluştu

A+A-

Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Salıpazarı Kitap Kahve Projesi etkinlikleri çerçevesinde Salıpazarılı, Kick boks dünya şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Hasan Fahri Şen, ilçe gençleri ve sporcuları ile bir araya geldi. 

kick-boks-dunya-sampiyonu-salipazarinda2.jpeg

 

HASAN FAHRİ ŞEN’DEN GENÇLERE ÖNERİLER 

Dünya Şampiyonu Hasan Fahri Şen, Salıpazarı Kitap Kahve mekanında ilçe gençleri ve sporcuları ile bir araya gelerek gençlere tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak önerilerde bulundu. Şampiyon Şen, gençlere mutlaka ilçede devam eden bir spor branşı veya sanatsal ve kültürel aktiviteye katılmaları gerektiğini belirterek, ne iş olursa olsun en iyisini, en güzelini yapma gayreti ile çalışmaları gerektiğini ifade etti. İnsanlığa ve ülkemize faydalı birer insan olarak okuyarak üretime destek olabileceklerini söyleyip başarıda inanmanın önemine değindi. Söyleşide uygulamalı olarak çalışma, ekip ruhu, dua ve inanç temalarında gençlere vizyon oluşturan Hasan Fahri Şen’in anlatımından gençlerin oldukça etkilendikleri ve memnun oldukları görüldü. Salıpazarı Kitap Kahve mekânında yapılan söyleşiye Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Proje Koordinatörü Fatih Sağlam ile ilçe gençleri ve sporcuları katılım gösterdiler. 

kick-boks-dunya-sampiyonu-salipazarinda5.jpeg

 

BAŞKAN HALİL AKGÜL TEŞEKKÜR ETTİ. 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, çok faydalı ve verimli geçen söyleşi için ilçe gençleri ve sporcuları adına teşekkür ederek, Dünya Kickbok Şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Hasan Fahri Şen’e günün hatırası için plaket takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.