1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köktaş'tan Samsun TSO'ya hayırlı olsun ziyareti
Köktaş'tan Samsun TSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Köktaş'tan Samsun TSO'ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, STSO 7 Nisan tarihinde yapılan seçimlerinde 3. kez Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanlığı’na seçilen Haluk Akyüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın, ilimizde ekonominin daha da canlandırılması, istihdamın arttırılmasına yönelik yatırımların noktasında aktif rol almalarını proje bazlı çalışmalara ağırlık vermelerini arzu ediyoruz." diyerek, "Samsun, hala bulunmuş olduğu coğrafi konumu ciddi anlamda kullanamamaktadır. Bu noktada Ticaret ve Sanayi Odası'nın lokomotif görevi görerek şehrin önünü açacak ciddi projeleri gerçekleştirmesini istiyoruz. Bizlerde bu projelerin takipçisi olarak şehrimiz için en iyisini en güzelini gerçekleştirmek adına gayretli mücadelemizi her zaman olduğu gibi sürdüreceğiz" dedi. 

GÜVEN VE İSTİKRAR İÇİN 24 HAZİRAN

24 Haziran seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte işadamlarımız, sanayicilerimiz, esnafımız daha motive bir şekilde yatırımlarına devam edeceklerdir diyen Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "İstikrarı kalıcı hale getirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte yatırımlar daha da artacak istihdam oranı yükselecektir. 

Hükümetimiz her zaman yatırımların dinamik yapısının güçlendirilmesi için tüm imkânları seferber etmiş, yeni dönemde de bu imkanları arttırarak devam ettirecektir. Güvenli bir ortamda işlerinin daha hızlı dönmesi için bürokratik engeller ortadan kaldırılacak daha hızlı karar mekanizmaları gelişecektir. 

Bu anlamda ülkemizin hedeflediği büyüme, istihdam, ihracat ve yatırım oranlarına daha kolay ulaşma imkânınıda bulacaktır. " diyerek sözlerine son verdi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.