1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. LGS 1’İNCİSİNDEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET - samsun haber
LGS 1’İNCİSİNDEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET  - samsun haber

LGS 1’İNCİSİNDEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET - samsun haber

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Türkiye 1’incisi olan Çarşambalı Ahmet Furkan Pekşen’i makamında ağırlayarak tebrik etti.

A+A-

5 Haziran tarihinde gerçekleşen LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçları açıklandı. Çarşamba Değirmenbaşı Ortaokulu öğrencisi Ahmet Furkan Pekşen, 500 tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan 193 öğrenci arasındaki yerini aldı. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Türkiye 1’incisi olan öğrenciyi makamında ağırlayarak kendisini tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Başkan Doğan, “Çarşamba’mız LGS’de Türkiye 1’incisini çıkardı. Öğrencilerimizle, gençlerimizle gurur duyuyoruz. Ahmet Furkan kardeşimiz çok çalışmış, çok emek vermiş. Çarşamba’mızın gururu oldu. İnşallah ileride daha da büyük başarılarını duyarız. Hem kendisini tebrik edip başarılarının devamını diledik hem de öğretmenleriyle bir araya geldik. Biz gençlerimizin yanlarında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz. Daha da gurur duyacağımız gençlerimizin yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyor; ilçemize gençlerimizin eğitimine, kendi gelişimlerine katkı sunacak alanlar kazandırıyoruz. Öğrenci kenti Çarşamba’mızda okul öncesi öğretimden üniversiteye kadar her bir gencimiz, öğrencimiz bizim için çok değerli, çok önemli” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.