1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. MEMGE’de yılsonu heyecanı
MEMGE’de yılsonu heyecanı

MEMGE’de yılsonu heyecanı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un destekleri ile hayata geçen Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor(MEMGE) kursiyerlerince düzenlenen yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

A+A-

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un destekleri ile hayata geçen ve Türkiye’de birçok şehre örnek gösterilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı(ÇSGB) tarafından AB hibe destekli projeler arasında en başarılı proje olarak birinci seçilen MEMGE’de yılsonu sevinci yaşandı. Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Balcı ve kursiyerler tarafından hazırlanan etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu, Musa Yüksel, Yahya Çınkıl, birim müdürleri ve kursiyerler katıldı. Yılsonu etkinliğinde kursiyerler tarafından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a sürpriz olarak hazırlanan İlkadım Belediyesi amblemli yaş pasta kesildi.

“BU İMKÂNLARI SAĞLAYAN ERDOĞAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Balcı yaptığı konuşmada MEMGE kursunun Erdoğan Başkanımızın destekleri sayesinde bu kadar değerli bir proje haline geldiğini belirtirken; “Büyük zorluklarla 2 yıl önce bu projeyi hayata geçirirken büyük imkânsızlıklar yaşadık. Ancak projemize güvenen İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok verdiği destekle altyapı olarak kursumuzu en üst seviyeye taşıdı. Sadece 2 yılda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı(ÇSGB) tarafından AB hibe destekli projeler arasında en başarılı proje olarak birinci seçilme şansı bulduk. Bu sezonun sonunda da sıkı bir eğitimden geçen kursiyerlerimizle Başkanımıza ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür etmek istedik” diye konuştu.

TOK; “İSTİHDAMA DÖNEN EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yüz puan verilerek ülke genelinde örnek gösterilen bir kursa destek vermekten onur duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Belediye olarak gençlerimizin istihdam edilmelerine yönelik projelere çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl MEMGE Projesi ile güzel bir ortamda gerçekleştirdiğimiz eğitimler ulusal çapta büyük bir başarı getirdi. Bu başarıyı devam ettirerek hizmet sektöründe görev alacak seçkin elemanlar yetiştirmek için kursumuza devam ettik. Bu yılın ikinci dönem öğrencileri tarafından tertip edilen yılsonu etkinliğinde eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu dönem mezun olan 65 kursiyerimize ve tüm gençlerimize iş hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.