1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Meteoroloji'den Karadeniz, Akdeniz ve İç Anadolu'ya kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji'den Karadeniz, Akdeniz ve İç Anadolu'ya kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji'den Karadeniz, Akdeniz ve İç Anadolu'ya kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına uyarısı verdi

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde 7 Aralık sabahından 8 Aralık sabahına kadar kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarı verdi.


Yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: "Rüzgarın 07.12.2021 Salı sabah saatlerinden itibaren Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 km/saat), Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri (Toroslar), İç Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 08.12.2021 Çarşamba günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor."

OLUŞMASI MUHTEMEL RİSKLER


Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi - Ulaşımda Aksamalar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.