1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Yılmaz: Ülkemiz çağ atladı - samsun haber
Milletvekili Yılmaz: Ülkemiz çağ atladı - samsun haber

Milletvekili Yılmaz: Ülkemiz çağ atladı - samsun haber

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılda ülkemiz çağ atladı, büyük kazanımlar elde etti" dedi

A+A-

AK Parti İl Başkanlığı'nın koordinesinde ilçe gezilerine devam eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü, Asarcık ve Kavak ilçelerinde programlar gerçekleştirdi. Parti teşkilatları, belediye, mahalle ziyaretleri yapan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçelerde gönül buluşmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Yılmaz, tüm milletvekillerinin, belediye başkanlarının, teşkilat üyelerinin, AK Parti'nin tüm kademelerinin sahada olduğunu kaydetti. Türkiye'nin 2023 vizyonunu sağlam adımlarla sürdürdüğünü vurgulayan Yılmaz, hem siyasi hem de ekonomik adımlarla dünyanın en büyükleri arasında yer almak için büyük mücadeleler verildiğinin atını çizdi.

FIRSAT VERİLMEYECEK

İç ve dış konjektürde yaşanan tüm sorunların giderilmesi, ekonomi başta olmak üzere Türkiye'nin ali menfaati için tüm adımların atıldığı belirten Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılda ülkemiz çağ atladı, büyük kazanımlar elde etti. Şuan 2023 sürecine girilirken, karalama, engel olma, kirli siyasetle oy kapmaya çalışanlar çabalıyor. Ama nafile, halkımız AK Parti'nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretlerini hizmetlerini görüyor. Yaşanan sıkıntıları gidecek merciinde AK Parti olduğunu biliyor. Büyük Türkiye yolundan geri bırakmaya çalışanlara asla fırsat verilmeyecek" diye konuştu.

RABBİM HAK İLE HİZMET EDENLEDİR

"Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden ortaya koyduğu hizmet seferberliğine, hepimiz katkı vermeli" diyen Yılmaz, "Elimizi taşın altına koymazsak, el ele vermezsek, çok çalışmazsak başaramayız. Türkiye bir anda tüm kazanımlarını kaybedebilir. Onun için Türkiye için, halkımız için hepimiz öncü olacağız, ülkemizi daha ilerlere taşıyacağız. Rabbim hak ile hizmet edenledir" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.