1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Yılmaz'dan yatırım, üretim ve istihdam vurgusu - samsun haber
Milletvekili Yılmaz'dan yatırım, üretim ve istihdam vurgusu - samsun haber

Milletvekili Yılmaz'dan yatırım, üretim ve istihdam vurgusu - samsun haber

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme stratejisiyle yola devam ediliyor. Bu yol haritasında halkımızın da büyük desteğine ihtiyacımız var" dedi

A+A-

AK Parti Samsun 86. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Milletvekilleri, belediye, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, yeni eski parti yönetim kurulu ile teşkilat üyelerinin katıldığı 2021 yılı Aralık ayı il danışma meclisi toplantısında birlik ve beraberlik hizmet mesajları verildi. İl ve ilçelerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği, görüş ve önerilerin alındığı toplantıda halka en iyi hizmeti vurgusu yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, günün çok çalışma ve durmadan hizmet etme günü olduğunu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini, kaybedecek bir saniyesinin dahi olmadığına dikkat çekti.

TÜM OLUMSUZLUKLAR GİDERİLECEK

Vatandaşın yaşadığı her bir sorunu, sıkıntıyı yüreğinde hisseden, birlikte yaşayan, giderilmesi için tüm imkanları kullanan bir yönetim anlayışının ülkede hakim olduğunu ifade eden Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm AK Parti kadroları Türkiye için, halkımız için olumsuzlukların bertaraf edilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Aziz halkımızın yaşadığı her bir sıkıntının farkındayız ama bunun üstesinden gelecek kadrolarda yine AK Parti'de mevcut. Şuan büyük bir iyileşme sürecine girilmiştir." dedi.

YATIRIM, ÜRETİM, İSTİHDAM VE İHRACAT ODAKLI İLERLENECEK

Günün birlik ve beraberlik günü olduğun atını çizen Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yol haritasının önemine dikkat çekerek açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme stratejisiyle yola devam ediliyor. Bu yol haritasında halkımızın da büyük desteğine ihtiyacımız var. Türkiye’nin son 19 yılına damga vuran demokrasi ve kalkınma hamlesi dinamik bir süreç olarak yaşanmıştı. Şimdi bu dinamik sürecin yeni bir aşamasına geçildi. Disiplinli bir programdan taviz verilmeden ülkenin daha büyük bir refaha ulaşması için çalışılmaktadır. Kim ellerini ovuşturarak ülkemizin kötü bir hale gelmesi için bekliyorsa hiç birine Allah'ın izniyle fırsat verilmeyecektir. Ülkemizde büyük bir kaos ve olumsuzluk havası oluşturulmak için çaba harcanıyor. Özellikle kur ve fiyat artışından kaynaklanan olumsuzluklar dikkatle izleniyor, peş peşe önlemler alınıyor. Halkımız hiç merak etmesin, bununda üstesinden hepimiz kenetlenerek geleceğiz. Ülkemize diz çöktürmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz. Ekonomik baskılar, kur ve faiz oyunlarıyla kirli düzenlerinin bozulmamasını isteyenlere karşı mücadele sürecek, halkımızın yaşadığı sıkıntılar giderilecek."

YÜKSEK FAİZ POLİTİKASI TERK EDİLDİ

Türkiye'nin yüksek faiz üzerine kurulu para politikasını artık terk ettiğini anımsatan Yılmaz, "Yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı esas alan bir büyüme stratejisi yürürlükte. Bu yılın üçüncü çeyrek büyüme oranı yüzde 7,4. Milli gelirimiz bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,8 arttı. Üçüncü çeyrekte mal ve hizmet ihracatındaki artış yüzde 25,6. İthalatta yüzde 8,3 gerileme yaşandı. Bu yıl elde edilen büyümenin önemli bir bölümü ihracat kaynaklı. Yıllık 216 milyar doları bulan ihracatımızın, ithalatı karşılama oranı yüzde 83’ü geride bıraktı. Türkiye, hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemektedir. Faizler düşürülerek yatırımlar ve üretim kolaylaştırılıyor, faizden parasına para katanların önüne geçiliyor" açıklamalarında bulundu.

Yılmaz, halkın içinden doğan bir partinin vatandaşların taleplerine, ihtiyaçlarına, yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalmasının mümkün olmadığını, güzel günlerin yakın olduğunu da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.