1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Parktek borçları ödenecek
Parktek borçları ödenecek

Parktek borçları ödenecek

Vatandaşlara otopark borçlarını ödeme çağrısı yapan Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, “Vatandaşlar, icra takiplerine itiraz edip, borçtan kurtulduklarını sanmasınlar” dedi

A+A-

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, Sheraton Otel’de düzenlediği programda basın mensupları ile bir araya geldi. Gürcan, vatandaşlara otopark borçlarını ödeme çağrısı yaptı.

2-003.jpg

PARKTEK YASALDIR
Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi’nce verilen kararla, Parktek’in yasal olmadığa dair tartışmaların son bulduğunu söyleyen Gürcan, “Parktek hakkında Danıştay tarafından uygulamanın yasal olduğuna dair karar verilmesine, Yerel Mahkemeler’de kazanılan davalara rağmen, sürekli Parktek’in yanlışlığı tartışıldı. Son olarak Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi’nce verilen kararla, tüm tartışmalara son verildi. Yüksek Mahkeme oybirliği ile kesin olarak son sözü söyledi. Vatandaşlar, Parktek Otopark borçlarından sorumludur” diye konuştu.

1-005.jpg

ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞIZ

Otopark borçlarını ödemeyen vatandaşlara Parktek tarafından icra takibi açıldığını belirten Gürcan, “Borçlu vatandaşların bir kısmı, büyük bir yanılgı ve yanlış yönlendirmelerle icra takiplerine itiraz ederek, borçtan kurtulduklarını zannetmektedirler. Ancak Parktek tarafından itiraz eden borçlulara, itirazın iptali davası açılmış ve Yüksek Mahkeme’den gelen karardan sonra davalar hızla açılmaya devam etmektedir. Davalar neticesinde borçlu vatandaşlar, yargılama masrafları, avukatlık ücreti ve yüzde 20 icra inkar tazminatı da eklenerek, en az borçlarının 2 katını ödemek durumunda kalacaklardır. Vatandaşlarımız, itiraz etmeden ödeme yapmak istedikleri takdirde taksitlendirme yaparak, kendilerine ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Herkes gelsin borçlarını ödesin” şeklinde konuştu.
Toplantıya, Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Eda Gürcan, Şirket Avukatı Merve Kaplan ve Şirket Danışmanı İsmail Purtul da katıldı

Ayşe KUŞCU KAYA
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.