1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rendeci: ” Kadın Muhtarlar Çalıştayı Muhteşem Geçti “
Rendeci: ” Kadın Muhtarlar Çalıştayı Muhteşem Geçti “

Rendeci: ” Kadın Muhtarlar Çalıştayı Muhteşem Geçti “

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu  üyesi  ve Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci Ankara’da Kadın Muhtarlar Çalıştayı'na katıldı.

A+A-

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu  üyesi  ve Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci ,İçişleri Bakanlığı ve  Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu olarak 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü ve Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün olması nedeniyle 5-6 Aralık tarihinde Ankara’da Kadın Muhtarlar Çalıştayı düzenlediklerini belirtti

d5034580-2dac-4c0c-a5d0-bb9244d3f8c3-1.jpeg
Vilayetler evi Gölbaşı ilçesinde yapılan Kadın Muhtarlar Çalıştayına, , İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın  Mehmet Ersoy, Dost ve Kardeş Ülke ,Azerbaycan’ın Saygıdeğer  Milletvekili Sayın Ganira Paşayeva,ve Birlikte gelen Değerli Heyeti ,Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Türkiye’nin dört bir yerinden gelen 350 den fazla Kadın Muhtarlar ve Çalıştay’da konuşmacı  konuklar yer aldı.
Kadın Muhtarlardan sorumlu Başkan Hava Rendeci, Kadın Muhtarlar Çalıştayında, Bakanlık Konularında uzman konuklar, Türk Kültüründe Kadının yeri, Girişimcilik ve Kooparatifleşme,Kaynak geliştirme, Sıfır atık envanter, Tarihin izinde lider Kadınlarımız, Kadın-Aile-Çocuk-Yaşlı destek hizmetleri ve uygulamaları, gibi önemli konularda görüşlerini dile getirdiklerini belirtti.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu üyesi  Hava Rendeci Kadın Muhtarlar Çalıştayı ile ilgili olarak şunları söyledi :
Bakanlığımızın destekleri ile,  Konfederasyonumuz tarafından düzenlenen ve iki gün suren, Kadın  Muhtarlar Çalıştayını yapmanın gurunu yaşıyoruz.  İki gün boyunca bizleri burada her türlü  konuda bilgilendiren İçişleri Bakanlığımız Teşkilatı  başta olmak üzere tüm uzman ve hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu Çalıştaya  iştirak eden Tüm bayan muhtarlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunuyorum.
Bu iki gün boyunca özellikle kadın muhtarlarımıza yönelik verilen bilgiler kıymetli bilgilerdi. Bu çalıştaylar,  sahada biz muhtarlara adeta ışık olacaktır.Ben bir kez daha Emeği geçen Herkese Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Bekir Aktürk başkanımızın adına  teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

845bef37-b5e7-4370-ae2e-f33348316720.jpegfe658b12-dfd9-4889-8ff1-58d181ad7577.jpegd5034580-2dac-4c0c-a5d0-bb9244d3f8c3.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.