1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Salıpazarı yüzme havuzuna kavuşuyor - samsun haber
Salıpazarı yüzme havuzuna kavuşuyor - samsun haber

Salıpazarı yüzme havuzuna kavuşuyor - samsun haber

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında Salıpazarı ilçesine portatif yüzme havuzu kuruluyor

A+A-

Salıpazarı Belediyesi Sosyal destek programı kapsamında zemin betonu dökülen portatif yüzme havuzunun kurulumu devam ediyor. Zemini 12x20 metre olan portatif yüzme havuzunun yüzme alanının 8x16 metre olacağı belirtildi. Oldukça ilgi gösterilmesi beklenen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile çocuk ve gençlerin tamamına, insan sağlığına birçok faydası bulunan özellikle de gelişim çağındaki çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi hedefleniyor. Yaz aylarında güvenli bir şekilde herkesin yüzme öğrenebileceği portatif yüzme havuzu kayıt ile kullanılabilecek. Portatif yüzme havuzu ile ilçe gençleri sportif faaliyetlerini gerçekleştirirken aynı zamanda serinlemiş olacaklar. Portatif yüzme havuzundan çocuk ve gençlerin ücretsiz olarak yararlanabileceği belirtildi. 

salipazari-yuzme-havuzuna-kavusuyor-samsun-haber2.jpeg

 
ÜCRETSİZ OLACAK

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilçemize kurulan portatif yüzme havuzu ile tüm gençlerimiz ve çocuklarımıza ücretsiz olarak yüzme eğitimlerinin verileceğini belirtti. Yüzme öğrenmek isteyen herkesin kullanabileceği portatif yüzme havuzunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.