1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden depremzedelere destek
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden depremzedelere destek

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden depremzedelere destek

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı. İlçe müdürlükleri, gençlik merkezleri ve spor salonlarına gelen yardımlar deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlandı

A+A-

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlattı. Felaket bölgesine ulaştırılmak üzere ısıtıcı, battaniye, yorgan, mont, atkı, eldiven, bebek bezi gibi malzemeler toparlanmaya başlandı.

YARDIMLAR TOPLANMAYA BAŞLANDI

Vatandaşlar, 17 ilçede bulunan Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüklerinin yanı sıra tüm Gençlik Merkezleri ile tüm spor salonlarına  ulaştırmak istediklerini malzemeleri göndermeye başladı. Depremden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır duruma getirilmeye başlandı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için malzeme göndermek isteyenler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlükleri, Gençlik Merkezleri ve spor salonlarına iletilebilecekleri ifade edildi.

2-145.jpg3-089.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.