1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsun'da Belediye Hamamı'nda sona gelindi - samsun haber
Samsun'da Belediye Hamamı'nda sona gelindi - samsun haber

Samsun'da Belediye Hamamı'nda sona gelindi - samsun haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılan Belediye Hamamı inşaatında yüzde 42 fiziki gerçekleşme oranına ulaşıldı.

A+A-

Türk geleneğinin önemli unsurlarından hamamların yeniden eski albenisine kavuşması noktasında da önemli çalışmalar yürüten Samsun Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi’ndeki Belediye Hamamını yeniden inşa ediyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü projede yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları ile otopark yer alıyor.

aw816447-01.jpg

2023 YILI İÇİNDE İNŞAATI TAMAMLANACAK

Daha modern ve tarihi dokusu korunan bir hamam inşa ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu projeyi çok önemsiyoruz. Hamam kültürü bizim geleneğimizin bir parçası. Bir süredir virane durumda kalan binayı yıkmamızın ardından yenisini yaptığımız Belediye Hamamı inşaatı devam ediyor. Daha modern bir tarzla hizmet verecek bir hamam olacak” diyerek, “İçerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları her detay bu şehrin insanına özel olarak tasarlandı. İnşaat çalışmalarımız hızla sürüyor. Şu anda projede fiziki gerçekleşme yüzde 42 oranına ulaştı. İnşallah bu projeyi bu yıl hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

aw816447-02.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.