1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Samsun'da FETÖ'nün emniyet sorumlusuna 7.5 yıl hapis 
Samsun'da FETÖ'nün emniyet sorumlusuna 7.5 yıl hapis 

Samsun'da FETÖ'nün emniyet sorumlusuna 7.5 yıl hapis 

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün emniyet yapılanması sorumlusu olduğu iddiasıyla tutuklanan bilgisayar öğretmeni, yargılandığı mahkemece 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

A+A-

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde saklandığı gaybubet evinde yakalanan ve 2 Şubat'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanan bilgisayar öğretmeni C.Ö. hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Örgütün Samsun emniyet yapılanması sorumlusu olduğu iddia edilen C.Ö., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Bugün basına kapalı olarak yapılan davanın son duruşmasında mahkeme, C.Ö.’yü "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk halinin devamına karar verdi. 

Aynı dosyada yargılanan ve firarda oldukları öğrenilen Ali Osman K. ve Aynur A.'nın yakalanması için ise dava dosyalarının bu dosyadan ayrılmasına karar verildi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.