1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samsunlular akşam saatlerine dikkat! Sağanak yağış geliyor
Samsunlular akşam saatlerine dikkat! Sağanak yağış geliyor

Samsunlular akşam saatlerine dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Samsun'da akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağış bekleniyor

A+A-

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre, Samsun'da akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde 2 ila 4 derece artması, iç kesimlerde ise 2 ila 4 derece azalması beklenirken, rüzgarın batı ve güneybatılı yönlerden orta kuvvette, akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli (30-60 km/saat), Kastamonu ve Sinop kıyılarında zaman zaman fırtına (75 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI


Rüzgarın akşam saatlerine kadar batı ve güneybatılı yönlerden zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat), Kastamonu ve Sinop kıyılarında fırtına (75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DENİZ UYARISI

Batı Karadeniz'in doğusunda (Kastamonu ve Sinop) rüzgarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Çarşamba (13.10.2021) gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Samsun: Parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. 25 derece.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.