1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde
Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde

Samsunspor, Eskişehir'de puan peşinde

Ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor, kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile karşılaşacak. Samsunspor 

A+A-

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, deplasmandaki Eskişehirspor maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Zeren, Samsunspor'un yarın deplasmanda Eskişehirspor'la tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacağını belirterek, iki takımın da kümede kalmak için mücadele ettiğine dikkati çekti.

Zeren, "Samsunspor ile Eskişehirspor, Türkiye'nin en köklü kulüplerinden. İki takım da şanlı tarihe sahip ancak ligde geldiğimiz durum nedeniyle iki ezeli ve dost takım zor bir karşılaşmaya çıkacak. Eskişehirspor da biz de ligde tutunabilmek adına mücadele veriyoruz. Kümede kalmak için Eskişehirspor'dan mutlaka puan veya puanlar almak zorundayız. Takımımız hafta içinde tüm hazırlıklarını buna göre yaptı. Umarım sahadan iyi sonuçla ayrılan taraf biz oluruz."

Takımdaki sakat oyunculara dikkati çeken Zeren, "Sakatlığı bulunan Ufuk Budak kesin olarak oynamayacak. Muhammet Beşir, Ahmet Cebe ve Ahmet Burak Solakel ile Davy Claude Angan'ın ağrıları var. Göksu Türkdoğan kart cezalısı. Eksik oyuncularımızın fazlalığı biraz moralimizi bozuyor.  Sakat oyuncularımızın durumu maç saatinde belli olacak ama ne olursa olsun, bizde böyle stresli atmosferi daha önce yaşamış oyuncular var. Bulunduğumuz pozisyondan bir an önce çıkabilmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Bunun için tüm oyuncularımızın görev verilmesi takdirde sahada en iyi mücadeleyi vereceğine inanıyoruz."

Yeni Eskişehir Stadı'nda pazar günü saat 13.00'te başlayacak alt sıraları yakından ilgilendiren maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Spor Toto 1. Lig'de 31. haftaya Eskişehirspor 31 puanla 16., Samsunspor ise 34 puanla 14. sırada girdi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.