1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taşçı'dan, Samsunspor'la ilgili flaş açıklamalar
Taşçı'dan, Samsunspor'la ilgili flaş açıklamalar

Taşçı'dan, Samsunspor'la ilgili flaş açıklamalar

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor'la ilgili sosyal medya hesabından anlamlı açıklamalarda bulundu. Taşçı;'Yarını iyileştirmenin tek yolu, bugün neyi yanlış yaptığını bilmektir.' dedi.

A+A-

'Kırmızı-Beyaz'ın Yanına Yine SİYAH Eklendi' diyerek sözlerine başlayan Taşçı; 'Boşuna parmakla birilerini işaret edip “Suçlu bu” demeyi bırakın! Yarını iyileştirmenin tek yolu, bugün neyi yanlış yaptığını bilmektir. Alt yapıya gereken önemi veremedik, kendi çocuklarımıza sahip çıkamadık, kendi değerlerimizi yetiştiremedik; şimdi sahadaki ruhsuz oyuncu grubuna kızıyoruz ama suçluyu hepimiz biliyoruz aslında!' dedi.

31693059_1699112256846885_6943202281291358106_n.jpg

YAVAŞ YAVAŞ ERİDİK

3 yıldır yavaş yavaş eridiklerini ama bunu anlayamadıklarını ifade eden Taçşı; 'Lisanslı ürün ortaya koyamadık, kurumsallaşamadık, “Yönetici” diye ufku vizyonu olmayan adamların kulüpte görev almasına sessiz kaldık. Bu şehri bir araya getirecek projelere köstek olunmasına sessiz kaldık. Yanlış transfer politikalarıyla kulübü kayyuma kadar getirdik. Şimdi eski yöneticilere kızıyoruz ama suçluyu hepimiz biliyoruz aslında!' diye konuştu.

BİZ HİÇ BİRLEŞEMEDİK

Taşçı sözlerini şöyle sürdürdü;'Bu kulübün sahibi biziz dedik ama 1.5 milyon nüfuslu şehirde 75!(Yetmişbeş) kişiyle Genel Kurul Toplantısı yaptık. Sayın Valimiz Osman Kaymak(ALLAH ondan razı olsun) önderliğinde yapılan proje de 500 bin TL. toplayamadık! Aidiyet duygusunun erimesine engel olamadık, En kritik maçlarımızda dahi bilet 1 TL. iken stadyumumuzu dolduramadık. Birbirimizle kavga etmekten hiç vazgeçmedik. Sen "Şirinsin" sen "Şehzade" sen "Forzasın" sen "Söğütlübahçe" dedik, hep ayrıştık ama hiç birleşemedik. Stadımıza eşimizle çocuğumuzla gidemedik. KIRMIZI'ya BEYAZ diye karşılık veremedik. Şimdi stadın dolmadığına kızıyoruz ama suçluyu hepimiz biliyoruz aslında!'

ŞANLI TARİHİMİZ DE İLK

Samsunspor'un şanlı tarihinde ilk kez küme düştüklerine vurgu yapan Taşçı; 'Ve biz küme düştük! Evet, düştük! Şanlı tarihimizde ilk kez bu seviyeye düştük. Utanıyoruz; Bu ARMA için ömrünü verenlerden, ÖMRÜNDENVERENLERDEN, Hasbi Ağadan, bu insanların mirasına sahip çıkamamaktan, devraldığımız bayrağı ileriye taşıyamamaktan utanıyoruz.
Kusura bakmayın yada bakın isterseniz, ağlamak fayda etmez. Hepimiz suçluyuz! Hepimiz suçlu olduğumuz için şimdi bu ağır taşın altına hepimiz gövdemizi koyacağız. Bu Şehrin bir futbol devrimine ihtiyacı var. Tepeden tırnağa kadar!' şeklinde konuştu.

KULLAR KADER YAZMAZ

Taşçı sözlerini şöyle tamamladı:'Ağaç budanmadan yeni filiz vermez. Özeleştiri yapmak ve kendimizi yenileyerek en doğru planı oluşturmamız lazım. Biz gövdemizi taşın altına koyacağız. İsteyen bizimle bu mücadeleye girer, isteyen de geçer karşımıza seyreder. Bu Şehrin gördüğü en büyük futbol çalıştayını oluşturarak işe başlayacağız. Bu çalıştayın sonucu yol haritamızı belirleyip armamıza, kulübümüze sahip çıkarak küllerimizden doğacağız. Size söz veriyorum 5 sene içinde Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edecek bir takıma kavuşacağız. Samsunspor’um sen varol, kullar kader yazamaz.'
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum