1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Atakum Belediyesi’nden istihdama dijital destek
Atakum Belediyesi’nden istihdama dijital destek

Atakum Belediyesi’nden istihdama dijital destek

Atakum Belediyesi İstihdam Merkezi (ATİM), yenilenen web sitesi ve dijital altyapısıyla iş arayanlarla işverenleri daha hızlı buluşturmayı hedefliyor.

A+A-

Samsun’da iş arayan vatandaşlarla işverenleri bir araya getirerek istihdama katkı sağlayan Atakum Belediyesi İstihdam Merkezi (ATİM), dijital dönüşümünü tamamladı. Yenilenen web sitesi ve altyapı ile hizmet kapasitesinin artırılması amaçlanıyor.

Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökhan Çakır, ATİM’in özellikle ekonomik şartların zorlaştığı bir dönemde önemli bir ihtiyaca yanıt verdiğini belirtti. Çakır, “Amacımız iş arayan vatandaşlarımız ile şehrimize değer katan işverenler arasında güçlü bir köprü kurmak. Belediye Başkanımız Serhat Türkel’in ‘Hiçbir vatandaşımız kariyer yolculuğunda yalnız yürümeyecek’ vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Haziran 2025’ten bu yana 950 başvuru aldık ve 160 kişiyi iş sahibi yaptık” dedi.

Yenilenen dijital altyapının merkezin etkinliğini artıracağını ifade eden Çakır, yeni istihdam fırsatlarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Öte yandan ATİM’in, 8-9 Nisan tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde düzenlenecek Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF’26) da stant açarak gençler ve iş arayanlarla bir araya geleceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.