1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BAŞKAN DOĞAN, POMEM’Cİ GENÇLER VE AİLELERİYLE BULUŞTU - samsun haber
BAŞKAN DOĞAN, POMEM’Cİ GENÇLER VE AİLELERİYLE BULUŞTU - samsun haber

BAŞKAN DOĞAN, POMEM’Cİ GENÇLER VE AİLELERİYLE BULUŞTU - samsun haber

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımızda, POMEM için hazırlanan ve sınavları başarıyla geçen kursiyerler ve aileleriyle buluştu. Başkan Doğan, “Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

A+A-

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında ücretsiz olarak 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) için hazırlanan kursiyerlerden; kadınlarda 12’si asil 1’i yedek, erkeklerde 34’ü asil 13’ü yedek olmak üzere toplam 65 aday sınavları kazandı. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sınavlarını başarıyla geçen kursiyerler ve kursiyerlerin aileleri ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz, hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

dci-745-1.jpg

Spor Akademisi Hazırlık Kurslarının gençler için çok etkili ve yararlı olduğunu belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımızda gençlerimiz, profesyonel antrenör kadromuzla sınavlara hazırlanma imkanı buluyorlar. Kurslarımızda 28. Dönem POMEM için hazırlanan kursiyerlerimizden; kadınlarda 12’si asil 1’i yedek, erkeklerde 34’ü asil 13’ü yedek olmak üzere toplam 65 aday sınavları kazandı. Biz de gençlerimizin bu başarılarını kutlamak adına hem kursiyerlerimiz hem de aileleriyle bir araya gelelim istedik. Hepsini canıgönülden tebrik ediyorum, bizleri çok gururlandırdılar. Spor Akademimizin de bu nebze katkılarını gördükçe ne kadar güzel bir işe imza attığımızı tekrar görmüş oluyoruz. Hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Biz her zaman gençlerimizin yanında olmaya, başarılarıyla gurur duymaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.