1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CANİK HAYVAN PAZARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR - samsun haber
CANİK HAYVAN PAZARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR - samsun haber

CANİK HAYVAN PAZARINDA DENETİMLER SÜRÜYOR - samsun haber

Canik’te hizmet veren canlı hayvan pazarında denetimler aralıksız sürüyor

A+A-

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi halkın yoğun ilgi gösterdiği Canik Belediyesi Hayvan Pazarı’nda denetimler aralıksız sürüyor.

Denetimlerin veteriner hekimi gözetiminde titizlikle sürdürüldüğü Canik Belediyesi Hayvan Pazarı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alışverişi ve kesimi yapabilmesi için tüm çalışmalar tamamlandı.

Küpesiz ve pasaportsuz hayvanlar pazara alınmıyor

Canik İlçesi Dereler Mahallesi’nde kurulan hayvan pazarının güvenlik kontrolleri Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlanırken Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından veteriner hekimi gözetiminde gerçekleştirilen denetimlerde küpesiz ve pasaportsuz hayvanlar pazara alınmadı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, halkın huzurlu, güvenli ve hijyenik koşullarda kurban alışverişi ve kesimi yapabilmesi için tüm imkanları sağladıklarını belirtti.

canik-bld-29-06-2022-3.jpg

“Tüm denetimler sürüyor”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Kafeteryası, mescidi, tuvaleti, banyosu ve idari binası ile Karadeniz’de örnek gösterilen Canik Hayvan Pazarı’nda halkımızın tüm ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. Halkımızın güvenli, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban ibadetini gerçekleştirmesi için ekiplerimiz tarafından gerekli tüm denetim ve kontroller sürdürülüyor” dedi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.