1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar ve ihtiyar heyetinden Başkan Kılıç'a hizmet teşekkürü - samsun haber
Muhtar ve ihtiyar heyetinden Başkan Kılıç'a hizmet teşekkürü - samsun haber

Muhtar ve ihtiyar heyetinden Başkan Kılıç'a hizmet teşekkürü - samsun haber

Samsun'un Terme İlçesi'nde Geçmiş Mahallesi Muhtarı ve İhtiyar Heyeti Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ziyaret ederek, mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

A+A-

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden Geçmiş Mahallesi Muhtarı Seyfettin Özcan ve ihtiyar heyeti yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı duydukları memnuniyeti ileterek, Başkan Kılıç'a çiçek takdim etti.

photo-2022-06-29-13-53-07.jpg

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Terme Belediyesi'nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı şahsı ve mahallesi adına Başkan Kılıç'a teşekkür eden Geçmiş Muhtarı Seyfettin Özcan, "Biz daha öncesinden mahallemizde görmek isteğimiz hizmetleri başkanımıza ilettik. Mahallemizin ihtiyaçları sırasıyla tek tek giderildi. Bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Sayın Ali Kılıç'a mahallemiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

photo-2022-06-29-13-53-14.jpg

İLÇEMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç, "Sayın muhtarım ihtiyar heyeti ile bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Biz görevimizi en güzel şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vazifemizi yerine getiriyoruz. İlçemizin 82 mahallesi de bizim herkese eşit hizmet götürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün mahallelerimizde acil çözülmesi gereken konuları tespit edip, öncelik sırasına göre hayata geçiriyoruz. İlçemizi daha ileriye taşımak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler ekip olarak üzerimize düşen ne hizmet var ise onları yerine getirmenin gayreti içindeyiz.” diye konuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.